Blijf in u kot! #kooplokaal

Beste schoenliefhebster,

Ik hoop in de eerste plaats dat jij en je familie en naasten in goede gezondheid verkeren.

We zijn ondertussen enkele weken ver in de #lockdown en ik volg de Corona maatregelen strikt op. Mijn winkel op de Grote Markt in Dendermonde blijft dus nog steeds dicht en dat zal zo blijven tot we terug een duidelijk OK krijgen vanwege de overheid.

Uiteraard kunnen jullie steeds terecht op mijn vernieuwde webshop via www.louiseschoenen.be. Neem zeker een kijkje en ontdek het aanbod aan nieuwe sandaaltjes voor de zomer! Daarnaast hebben we nu ook een 100% ECO / BIO schoen in huis van het merk Komrad!

Als DANK voor jullie trouw en steun ontvang je een directe korting van 10% én gratis verzending!

Heb je een leuk paar schoenen gezien, maar ben je niet zeker van de juiste maat? Neem gerust contact met me op! Met mijn persoonlijke levering aan huis vind je ongetwijfeld dat paar waarmee je na deze lockdown kan paraderen en flaneren!

Tot slot wil ik jullie nog meegeven dat door het uitstellen van De Ros Beiaard ommegang naar 2021, jammer genoeg ook onze krasactie is stopgezet.

Last but not least, ik wens jou en je naasten het allerbeste toe de komende periode. Als we elkaar helpen en allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat gevraagd wordt, raken we hier hopelijk samen snel door! #flattenthecurve

Dankjewel om lokaal te kopen! #wearelocal

Stay safe!

Tinneke

Bel nu
Route