Schoenen in grote maten : onze merken

Wij bieden enkel schoenen aan die gemaakt zijn van de beste ledersoorten. De hoogste kwaliteit met een groot draagcomfort.

ZIVAANO

Zivaano, een nieuw en uniek merk voor trendy damesschoenen in grote maten. De matenrange loopt uiteen van maat 36 tot en met maat 46.  Zivaano is een nieuw merk in grote maten damesschoenen, de schoenen zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. Zivaano onderscheidt zich doordat ze de laatste trends bijhouden en deze verwerken in de collectie. 

Jhay

Het Italiaanse schoenenmerk Jhay heeft een prachtig aanbod voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare en tegelijkertijd kwaliteitsvolle en modieuze schoenen. Er zijn diverse modellen in verschillende kleuren. Van pumps en dichte schoenen tot laarzen en sandalen.

Lilian

Lilian is een prachtig Italiaans merk dat veel dames aanspreekt. Door een specifiek vervaardigingsproces hebben de modellen van dit merk een uitstekende pasvorm, namelijk een dat de pijn aan de voeten tegengaat. Dit maakt het perfect mogelijk om de hele dag op hakken te lopen.

Frankie4

Het FRANKiE4-team ontwikkelt en ontwerpt schoenen onder leiding van een team van podologen en fysiotherapeuten.Met onze lichaamsmechanica in gedachten, zijn FRANKiE4-ontwerpen gericht op het verlichten en voorkomen van hiel- en boogpijn, plantaire fasciitis en voorvoetpijn. Deze schoenen hebben uitneembare zolen, zodat je jouw steunzolen in de schoenen makkelijk kan plaatsen.

Komrads

Mark en Greet zijn de Belgische oprichters van Komrads, wereldliefhebbers en sneakerverslaafden. De motivatie en inspiratie achter de Komrad sneakers is het MILIEUBEWUSTZIJN.
Kortom,
– Voor haar én hem!
– Van maat 36 tot 46
– Zeer kwaliteitsvol!
– Geen afval! 100% gerecycleerd materiaal
– Gemaakt uit appelleder
Belgisch design

Gianfranco Lattanzi

Een echt familie bedrijf in hart en nieren. Papa, Gianfranco Lattanzi, is het kloppend hart achter het hele bedrijf. Er is geen enkele schoen die de fabriek verlaat die niet door zijn handen is gegaan. Inderdaad, hier worden de schoenen nog handgemaakt. Zijn zoon staat mee bij hem ‘aan de lijn’ en dochter staat in voor verkoop en opvolging bij klanten.

Moda di Fausto

Sinds 1978 is Fauso Ballin het creatieve brein achter het Italiaanse schoenmerk Moda di Fausto. Centraal staat vakmanschap en een uitgebalanceerde mix van traditie, kwaliteit en moderniteit. Moda di Fausto is voortdurend in expansie op de internationale markt en heeft vandaag een nieuw fris imago.​

Pedro Miralles

Pedro Miralles begon in 1946 als schoenenverkoper, maar pas in 1953 richtte hij zijn eigen bedrijf op. In 1959 richtte hij het huidige Pedro Miralles op, een merk met meer dan een halve eeuw geschiedenis en toegewijd aan de productie en marketing van hoogwaardige damesschoenen onder het zegel “Made in Spain”.
De waarde van Pedro Miralles ligt in de kwaliteit van haar ontwerpen en haar doel om haar klanten prestige, kwaliteitsschoenen te bieden, altijd aangepast aan de laatste trends.

Donna Carolina

Luxury shoes Venezia
In 1957 stichtten de gebroeders Terrin de schoenfabriek in het Italiaanse stadje Fiesso d’Artico bij Venetië, waar ze aanvankelijk handgemaakte schoenen naar eigen ontwerp produceerden.
Eén blik op de damesschoenen van het traditionele Italiaanse huis Donna Carolina is genoeg om te weten dat eersteklas kwaliteit en unieke stijl hier verenigd zijn door gewetensvol vakmanschap.
​De schoenen van Donna Carolina worden niet alleen gekenmerkt door hun verfijnde productie, die te zien is in elke lijn, in elke naad en in elk stuk leer.
De collectie bestaat uit zowel sandalen, pumps, booties, laarzen als sneakers

Soleae

​​Een gezellig Italiaans familiebedrijf waar kwaliteit hoog vooraan staat. Ook bij Soleae staat papa aan de machines. Deze familie specialiseert en produceert enkel fijne sandalen. Ze gebruiken hiervoor de meest verfijnde en kwaliteitsvolle materialen.

Benieuwd naar w​​​​elke schoen het beste bij jou past?

Neem contact op, kom langs in onze winkel of bezoek onze webshop.

Bel nu
Route