Schoenen in grote maten : onze merken

Wij bieden enkel schoenen aan die gemaakt zijn van de beste ledersoorten. De hoogste kwaliteit met een groot draagcomfort.

italiaanse schoenen jhay

Jhay

Het Italiaanse schoenenmerk Jhay heeft een prachtig aanbod voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare en tegelijkertijd kwaliteitsvolle en modieuze schoenen. Er zijn diverse modellen in verschillende kleuren. Van pumps en dichte schoenen tot laarzen en sandalen.

Lilian

Lilian is een prachtig Italiaans merk dat veel dames aanspreekt. Door een specifiek vervaardigingsproces hebben de modellen van dit merk een uitstekende pasvorm, namelijk een dat de pijn aan de voeten tegengaat. Dit maakt het perfect mogelijk om de hele dag op hakken te lopen.

Frankie4

Het FRANKiE4-team ontwikkelt en ontwerpt schoenen onder leiding van een team van podologen en fysiotherapeuten.Met onze lichaamsmechanica in gedachten, zijn FRANKiE4-ontwerpen gericht op het verlichten en voorkomen van hiel- en boogpijn, plantaire fasciitis en voorvoetpijn. Deze schoenen hebben uitneembare zolen, zodat je jouw steunzolen in de schoenen makkelijk kan plaatsen.

Moda di Fausto

Sinds 1978 is Fauso Ballin het creatieve brein achter het Italiaanse schoenmerk Moda di Fausto. Centraal staat vakmanschap en een uitgebalanceerde mix van traditie, kwaliteit en moderniteit. Moda di Fausto is voortdurend in expansie op de internationale markt en heeft vandaag een nieuw fris imago.

grote schoenmaat hakken
damesschoenen grote maten
bottines grote maten

Benieuwd naar w​​​​elke schoen het beste bij jou past?

Neem contact op voor een afspraak in onze winkel of bezoek onze webshop.
Bel nu
Route