Tinneke De Kimpe: over ons

Hallo! Ik ben Tinneke De Kimpe. Vanuit mijn passie voor schoenendesign en mijn frustratie omtrent het gebrek aan stijlvolle, elegante, comfortabele damesschoenen in “een schoenmaatje meer” ontstond de Experience Store “Louise Schoenen”.

Hippe kwaliteitsschoenen vinden voor dames met een grotere schoenmaat is geen evidentie. Aan de hand van ons uniek winkelconcept spelen wij in op dit prangend probleem.

Je kan bij ons terecht tijdens de openingsuren, maar ook op afspraak, ook na de reguliere winkeluren. Hier heerst een huiselijke, maar toch luxueuze sfeer. Mijn kennis van zaken als schoenenontwerpster, modegevoeligheid, oog voor detail en ervaringsdeskundigheid vormen het recept voor een winkelervaring met individuele begeleiding van het hoogste niveau.

tinneke de kimpe louise schoenen
huisstijl louise schoenen

​​​Kwaliteit is key

Kwaliteit staat centraal bij Louise Schoenen. Zo vind je hier onder andere de 2 Italiaanse merken met ‘”Jhay” en “Lilian”. Beiden staan zij voor elegante, stijlvolle collecties met een hippe twist. Zowel tijdloze basics als “pièces-uniques” vinden hier hun plek. Dat in Europese damesmaten van 38 tot 44.

Louise schoenen trekt het concept door naar een unieke online shop die ook fungeert als een virtuele etalage. Stijlvol online shoppen? Bij ons spreekt dat voor zich.

Wij maken van winkelen weer een beleving

Wij tillen het begrip “schoenenwinkel” graag naar het hoogste niveau. De deuren van onze on- en offline shop staan open voor elke vrouw (met een schoenmaatje meer). Chic - toegankelijk is waar we voor staan.

Louise Schoenen is een concept met een hart, een plek waar winkelen een beleving wordt.

Benieuwd naar ons aanbod?

Blader door de keuzemogelijkheden in onze webshop of maak een persoonlijke afspraak in onze winkel in Dendermonde.

Ik help je graag verder, 

Groetjes,

Tinneke De Kimpe

Bel nu
Route