CORONA: Ik sluit de winkel tot 3 april …

Boterhammen met confituur, toiletpapier, hamsteren,… er gaat veel door mijn hoofd momenteel.

Alleen, als ik de berichten lees in de media, op sociale media en de beelden zie uit Italië, dan blijft er maar 1 gedachte over; ‘ik moet als burger zelf doen wat ik kan’. We moeten allemaal doen wat we kunnen om de impact van deze crisis tot een minimum te beperken. Voor mij rest dan ook maar 1 optie en dat is mijn winkel sluiten tot 3 april.

Dit is geen gemakkelijke keuze als beginnende zelfstandige. Ik keek er ook zo naar uit om mijn nieuw aanbod voor de zomer te beginnen verkopen. Maar crisissituaties vragen van ons allemaal een inspanning. Ik trek me op aan de steunbetuigingen die ik van klanten en de mensen rondom mij ontvang. Ik trek me op aan de oproepen om na deze crisis de horeca en de lokale (klein)handel volop te steunen door bij ons te consumeren en te winkelen. Dat is zo hartverwarmend allemaal. Hopelijk kunnen we na deze periode, op het moment dat ook de zon de bovenhand krijgt, ons terug aan elkaar verwarmen!

Ook al besef ik dat voor velen een nieuw paar schoenen niet direct is waar ze aan denken, weet dat mijn webshop in deze periode wel open blijft (op voorwaarde natuurlijk dat onze pakjesdiensten blijven werken).

Op de webshop verreken ik direct 10% korting (code: CORONA) én je ontvangt ook daar per aankoopschijf van 10 EUR een krasbiljet waarmee je kans maakt op een mooie Ros Beiaard ommegang prijs. Meer info over deze actie kan je terugvinden via www.dendermonde.be/krasbeiaard.

Zie je in de webshop een paar onweerstaanbare schoenen, maar heb je koudwatervrees om deze zonder te passen te bestellen, bel / mail / app me en ik houd ze voor jou opzij tot het moment dat de winkel terug open gaat.

Intussen wens ik jullie en jullie naasten het allerbeste toe de komende weken. Als we elkaar helpen en allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat gevraagd wordt, raken we hier hopelijk samen door!

Groetjes

Tinneke

Bel nu
Route