Waar vind ik elegante schoenen voor dames met een grote schoenmaat?

 

Bij ‘Louise Schoenen’ in Dendermonde, natuurlijk! 

Heb je een schoenmaat die groter is dan de gemiddelde 39-40? In de gewone schoenenwinkel beland je dan snel in een inspiratieloze hoek met een beperkt aanbod waardoor een leuk paar schoenen vinden in maat 42 of 43 vaak een moeilijke opgave is.  Dit zorgt voor frustraties en ontevredenheid.

 

Eigen frustraties

Vanuit deze frustratie ben ik, Tinneke De Kimpe, begonnen met de experience store ‘Louise Schoenen’. Als specialiste ‘damesschoenen voor grote maten’ geef ik graag persoonlijk advies aan vrouwen die moeilijk het ideale paar schoenen vinden. Bij mij kan je dan ook terecht voor elegante en stijlvolle damesschoenen tot en met maat 44. 

 

Tips voor vrouwen met grote schoenmaten

Als specialiste deel ik graag mijn kennis met mijn klanten. Ik zorg ervoor dat je naar huis gaat met comfortabele schoenen in de juiste maat. Want door een maatje te klein te kopen, gaan je voeten er absoluut niet slanker uitzien. Koop dus nooit te kleine schoenen! Die maken je voeten enkel kapot. Ga voor donkere schoenen, schoenen met prints, een pump met een ronde neus of een plateaupump. Deze zijn ideaal om je voeten optisch kleiner te laten lijken. 

 

Kwaliteit staat op nummer 1

Als specialiste ‘schoenen voor grote maten’ ben ik altijd op zoek naar schoenmerken die kwaliteit garanderen. Italiaanse schoenen zijn voor mij dan ook een grote zwakte. JHAY, Lilian, Gianfranco Lattanzi en Moda di Fausto je vindt deze italiaanse schoenmerken allemaal terug bij Louise schoenen. Maar ook merken als Frankie4, Komrads en Pedro Miralles kan je in onze schoenwinkel in Dendermonde ontdekken.

 

De concept store

Wat kleinschalig startte met een verkoopruimte bij mij thuis, is uitgegroeid tot een winkeltje op de Grote Markt 28. Wees meer dan welkom in het gezellige en pittoreske Dendermonde! Naast de fysieke winkel, heb je nu ook onze webshop voor vrouwen met grote schoenmaten. Hierop kan je heel het aanbod terugvinden. Bij louise schoenen geen frustraties meer, enkel shopplezier!

Neem snel een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel in Dendermonde.

 

Bel nu
Route