EXPERIENCE STORE

Door: Tinneke De Kimpe

Als vrouw met een schoenmaatje meer is het niet evident om stijlvolle, elegante en comfortabele exemplaren te vinden.

In de gewone schoenenwinkel beland je dan al snel in een inspiratieloze hoek met een beperkt aanbod. Daar wordt niemand gelukkig van, toch?

Ik heb me dan ook jarenlang in te kleine schoenen ‘gewurmd’ om toch maar die mooie schoenen te kunnen dragen. Want een maatje (of 2) groter, dat was er niet. Ik dacht: ‘Ze zullen wel rekken door ze te dragen. Een vrouw moet een beetje -veel- pijn lijden om elegant te kunnen zijn zeker?!’ NIET DUS! Met alle gevolgen van dien. Mijn pedicure heeft nog veel werk. Ik bespaar je de verdere details.

Vanuit deze frustratie heb ik, Tinneke De Kimpe, de experience store ‘Louise Schoenen’ in het leven geroepen. Een gloednieuw concept in een huiselijke sfeer voor dames die kwaliteit en een persoonlijke touch hoog in het vaandel dragen. Je vindt bij me elegante en stijvolle damesschoenen van maat 36 tot maat 44 in verschillende prijscategorieën. Ik bied enkel schoenen aan die gemaakt zijn van de beste ledersoorten. De hoogste kwaliteit met een groot draagcomfort.

 

Mijn collectie

Eén blik op de damesschoenen van het traditionele Italiaanse huis Donna Carolina is genoeg om te weten dat eersteklas kwaliteit en unieke stijl hier verenigd zijn door gewetensvol vakmanschap.

Mark en Greet zijn de Belgische oprichters van Komrads,wereldliefhebbers en sneakerverslaafden. De motivatie en inspiratie achter de Komrad sneakers is het MILIEUBEWUSTZIJN.
Kortom,
– Voor haar én hem!
– Van maat 36 tot 44 (tot 46 verkrijgbaar)
– Zeer kwaliteitsvol!
– Geen afval! 100% gerecycleerd materiaal
– Gemaakt uit appelleder
Belgisch design

Een echt Italiaans familiebedrijf in hart en nieren is Gianfranco Lattanzi. Papa is het kloppend hart achter het hele bedrijf.

Er is geen enkele schoen die de fabriek verlaat die niet door zijn handen is gegaan.

Inderdaad, hier worden de schoenen nog handgemaakt. Zijn zoon staat mee bij hem ‘aan de lijn’ en dochter staat in voor verkoop en opvolging bij klanten.

 

Klub Lange Mensen: haal je voordeel

Vanuit mijn opleidingen Schoenontwerp en Schoenherstelling heb ik een goed beeld wat een comfortabele en kwaliteitsvolle schoen is. Met deze kennis in het achterhoofd maak ik zelf elk seizoen de selectie van de fabrikanten, hun merken en het type schoen die ik aan mijn klanten aanbied.
Wat kleinschalig startte met een verkoopruimte bij mij thuis, is begin oktober 2019 geëvolueerd naar een winkeltje. Louise Schoenen vind je terug op de Grote Markt 28 in Dendermonde (België). Wees van harte welkom op de gezellige en pittoreske markt van Dendermonde. Mijn winkel is steeds geopend op woensdag en zondag namiddag van 14u tot 18u en zaterdag van 10u tot 18.
Uiteraard kan je ook een afspraak maken om buiten de reguliere winkeluren te komen shoppen.
Ik doe dit in bijberoep. Ik werk ook part time als kleuterjuf en probeer dit alles ook te combineren met het moederschap met 3 kinderen.

Naast de fysieke winkel, is er ook een webshop waar het hele aanbod terug te vinden is. Als lid van “Klub Lange Mensen” geniet je van 10% korting met code *******.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, je ontvangt ongeveer elke maand een update over onze winkel. Volg ons op instagram en facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Tot binnenkort!

Tinneke

Bel nu
Route