Uitnodiging voor de 10-daagse van Louise Schoenen.

Jij bent uitgenodigd voor de 10 daagse van Louise! Van 2 tot 11 oktober zet ik de deuren van mijn experience store ‘Louise Schoenen’ in Dendermonde wagenwijd open. Jij krijgt de kans om de wintercollectie 2020 als één van de eerste te bezichtigen. Because you are invited! 

Tijdens deze 10-DAAGSE ontvang je een exclusieve korting van 10%, zowel in de  winkel als op de webshop! Daarbovenop maak je bij bezoek aan de winkel kans op  6 waardebonnen van €25 bij Nova kleding. Op het einde van de 10-DAAGSE zal de winnaar via de social media kanalen bekend worden gemaakt. Als dit nog niet genoeg is, krijg je ook nog een leuk geschenk mee naar huis (zolang de voorraad strekt). Wil je weten wat het is, kom dan zeker langs!

Wie onze socials volgt wist het al, … ons gamma aan merken is uitgebreid. Naast Jhay, Lillian, Donna Carolina en meer. Is nu ook Komrads, Lemon Jelly en Akula bij ons verkrijgbaar. Bij ons vindt iedereen de gepaste maat. Onze schoenen zijn verkrijgbaar van maat 35 tot en met 46. Wees er dus snel bij want hoe sneller je komt, hoe groter de kans dat jouw schoenmaat er nog tussen zit.

 

Jullie zijn elke dag welkom van 10u tot 18u

enkel op woensdag van 14u tot 18u.

 

Hopelijk tot dan!

Stay safe!

Tinneke

Bel nu
Route