none

Denk jij wel eens aan jezelf?

Beste schoenliefhebster,

Ik vond het best “heavy” de afgelopen maanden. Van thuis uit werken, daarbij mijn kroost entertainen, maken dat ze op tijd in de online les zaten en de schoolopdrachten tijdig doorgestuurd werden, je huishouden daarbij nog wat zien te runnen, liefst met vers eten op tafel, …

Maar dat is nu hopelijk (niet voor even) voorbij!

Ik ontvang je graag terug op afspraak voor ME-TIME!

052 52 57 88
info@louiseschoenen.be

Even weg van alle drukte! Tijd voor jezelf! Jij alleen in de winkel, geen wachttijden, geen stress dat er nog anderen staan te wachten, …

Gewoon genieten van mooie schoenen en stralend naar buiten wandelen! Bij dat nieuwe zomerkleedje rustig op zoek naar gaan naar de gepaste sandaaltjes! Ook in een schoenmaatje meer, want ja, bij Louise Schoenen kan je terecht voor stijlvolle en elegante damesschoenen tot maat 44!

Mijn gezellig winkeltje is niet zo groot, daarom ontvang ik, tijdens deze corona tijd, maximum 1 persoon tegelijk.

Uiteraard ben je ook welkom tijdens de openingsuren.

In JUNI is mijn winkel ALLE DAGEN OPEN
van 14u tot 18u
Ook op ZONDAG!

Bel of mail me!

052 52 57 88
info@louiseschoenen.be

Dankjewel om lokaal te kopen! #wearelocal #winkelhier #shoplocal #ikkooplokaal

Hopelijk tot binnenkort!

Stay safe!

Tinneke

Bel nu
Route